Meštani KARADNIKA godinama muče muku sa vodosnabdevanjem

BUJANOVAC, 28. septembar 2018. – Karadnik, selo pored Bujanovca, nekoliko godina unazad ima velike probleme sa vodosnabdevanjem, posebno tokom leta, javljaju naši čitaoci iz tog sela.

Iako je leto i zvanično prošlo, Karadničani kažu da su problemi sa vodom i dalje tu:

U selu Karadnik svake godine u letnjim mesecima imamo problem sa vodosnabdevanjem. Naime, vode u toku dana nema uopšte, tek noću od 1 do 6 sati ujutru, ali desi se neretko da vode ne bude ni noću. Nekoliko puta smo zvali nadlezne u Komunalcu i odgovor je bio da treba da stave jaču pumpu. Međutim, i dan danas ovaj problem nikako da se reši. Sramota je da u 21. veku budemo bez osnovnih uslova za život, kao da smo građani drugog reda, piše naš čitalac iz Karadnika.

Ilir Taipi, tehnički direktor JP Komunalac kaže da je problem u vodosnabdevanju Karadnika pravila havarija koja je sanirana:

I mi smo mislili da je u pitanju pumpa, ali smo utvrdili da je problem pravio kvar na mreži koji smo ovih dana sanirali. Nadamo se da će vodosnabdevanje Karadnika biti normalizovano. Međutim, ukoliko problema i dalje ima, zamenićemo i pumpu koju smo već nabavili, kaže Taipi za Bujanovačke.




Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *