Novi tojota, pežo,citroen i još 7 srpskih premijera na sajmu automobila u Nišu

Bujanovac, Niš, 3. oktobar 2018. (Foto Južne vesti)-Ljubitelji četvorotočkaša, ali i motora, imaće priliku da razgledaju najnovije modele na 9. Sajmu automobila koji će biti održan od petka, 5. oktobra do nedelje 7. oktobra, u hali „Čair“ u Nišu. Organizatori najavljuju da će u Nišu premijerno biti izloženo 10 vozila, prenose Južne vesti.

Kako ističu organizatori „Auto-moto festa“, Nišlije će prve u Srbiji imati tu privilegiju da vide novi „peugeot“ – model 508.

-Serijska proizvodnja tog modela još nije počela, proizvedeno je samo 5 takvih automobila, od kojih će jedan ekskluzivno biti izložen u hali “Čair“ – kažu organizatori.

Srpsku premijeru imaće “Toyota“ sa automobilom „aygo“, „Citroen“ će se predstaviti modelom „C4 cactus“, dok će “Hyundai“ izložiti tri nova modela prvi put u Srbiji – „hyundai tucson“, restilizovana verzija, „hyundai 20“ i najnoviji model „hyundai santa fe“.

„Nissan“ će takođe izložiti po prvi put u Srbiji restilizovanu verziju „nissan juke“, biće predstavljen i model „jeep compass“, a srpsku premijeru na niškom sajmu imaće i proizvođači „Škoda“ i „Seat“.

I električni bicikli će naći svoje mesto na sajmu, biće tu ponude i za ljubitelje motora, a na “Auto-moto festu” u Nišu ponovo će moći ispred hale da se vide i atraktivni modeli oldtajmera, ali i teretna i dostavna vozila.

Organizatori sajma, City Marketing Centar, kažu da su svi distributeri najavili sajamske popuste.

Svečano otvaranje Sajma je u petak, 5. oktobra u 11 sati. Ljubitelji automobila i motora moći će da razgledaju, a možda i pazare, u vremenu od 10 do 20 sati. Cena ulaznice je 200 dinara.




Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *