Jonuzov sin nasledio oca na čelu stranke

BUJANOVAC, 8. oktobar 2018. (foto Titulli.com) – Šćiprim Musliju (Shqiprim Musliu)novi je predsednik Pokreta za demokratski progres (PDP), partije koju je od osnivanja 2002. pa do smrti 18. januara ove godine vodio njegov otac Jonuz Musliju.

Kako prenosi portal Titulli.com, Šćiprim Musliju izjavio je da će smoći snage i volje da sa ostalim članovima stranke deluje u smeru koji je trasirao Jonuz Musliju.

„Radićemo na način na koji je radio Jonuz Musliju“, poručio je novi šef PDP.

Jonuz Musliju je do smrti u bolnici u Jedrenu u Turskoj bio predsednik SO Bujanovac, gde ga je zamenio partijski drug Adnan Salihu, koji je do sada vodio i partiju.

Musliju je tokom sukoba na jugu Srbije bio politički komesar OVPMB.

Njegova stranka nalazi se u lokalnoj vlasti u Bujanovcu zajedno sa PDD Šaipa Kamberija, dve srpske grupacije i jednim predstavnikom Roma.

Podsetimo da je Šaip Kamberi, predsednik Bujanovca, ovog vikenda došao na čelo Partije demokratskog delovanja (PDD), pošto se posle 28 godina sa njenog čela povukao Riza Halimi.

 




One thought on “Jonuzov sin nasledio oca na čelu stranke

  1. Bujanovčanin

    Da li je to onaj isti lik koji je pre par godina uhvaćen u švercu sa automobilom punim patika sa Kosova, pa je isti taj zagonetno pobegao iz policije istog dana.

    Reply

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *