Reporter Bujanovačkih napadnut na zadatku (VIDEO)

BUJANOVAC, 12. novembar 2018.Reporter Bujanovačkih napadnut je u ponedeljak oko 11 sati dok je obavljao svoj posao na pijaci u Bujanovcu.

Kao i svakog ponedeljka, i danas (12. novembar 2018.) su Bujanovačke na svojoj FB stranici uživo prenosile pijačnu ponudu, a incident se dogodio u delu pijace gde se prodaje obuća.

Najpre se našem reporteru obratila osoba, koja se predstavila kao vlasnik tezge kraj koje smo proilazili kamerom, rečima „ZaŠTO MI SLIKAŠ ROBU? AJDE GUBI SE ODAVDE!!

Kada se naš izveštač predstavio kao novinar koji „samo radi svoj posao“, te da je pijaca javni prostor gde pritom ne slikamo ljude već samo izloženu robu, pridružila mu se druga osoba koja je odgurnula vašeg reportera, ponavljajući mu da ne sme da slika „i da se gubi“ rečima: Marš, bre, odavde“

Došlo je do verbalne rasprave i koškanja, gde su dvojica prodavaca nastavili sa šikaniranjem i guranjem vašeg reportera.

Bujanovačke su istog momenta slučaj prijavile policiji, čiji su pripadnici, krajnje profesionalno, ubrzo na licu mesta sačinili zapisnik i uzeli podatke od osoba koje su napale našeg repotrera, ali i od njega samog.

Bujanovačke svakog ponedeljka uživo prenose na svojoj FB stranici atmosferu sa pijace sa ponudom i tražnjom i cenama, i svaki od naših priloga sa pijace imaju gledanost od po nekoliko desetina hiljada poseta, što je još jedan od dokaza da su prenosi sa pijace dokaz da radimo u interesu građana.

Nikada do sada, a Bujanovačke postoje duže od tri godine, naši reporteri nisu doživeli sličnu neprijatnost.

Video materijal možete pogledati u nastavku a sam incident pri kraju priloga.




Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *