Jutarnji pogled na deponiju

Bujanovac, 13. novembar 2018.- Deponija koja mesecima unazad gotovo svakodnevno gori, kao kamen o vratu visi Bujanovčanima, ali se problem nikako ne rešava.

Grupa građana iz Ulice Stepe Stepanovića, koji su najbliži deponiji i skoro svakog jutra “uživaju” u dimu i smradu koji dolazi otuda, čak je protiv NN lica podnela krivičnu prijavu zbog paljenja deponije.

Na drugoj strani, nadležni obećavaju da će problem uskoro biti rešen instaliranjem transfer stanice koja je, navodno, stigla u Komunalac i čeka na montiranje.

Kako za sada nema ništa, ostaje nam slika koju (ne)vidite i vapaj i apel njenog autora, našeg čitaoca, upućen redakciji:

“Ovo je jutarnji pogled iz moje kancelarije u Hebi. Celo područje Davidovac, Srpska Kuća, Rakovac, Bujanovačka Banja do ulaza u Bujanovac je prekriveno nepodnošljivim smogom tj. gustom maglom pojačanom dimom sa deponije. Mislim da bi situacija bila mnogo podnošljivija da deponija ne gori, a to se dešava već 6 meseci. Molim Vas, objavite i još jednom apelujte na nadležne…”




One thought on “Jutarnji pogled na deponiju

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *