ZUFO zaludeo Srbiju (Protokoli, rezultati, tabela, FOTO)

Uvek puna Hala: Foto FB Zufo

Bujanovac, 19. novembar 2018.- Bujanovački drim tim, epitet je kojim mediji ali i fudbalska javnost titulišu KMF Zufo, koji je posle 10. kola i pobede od 4:1 (1:1) protiv Ekonomac 2 zadržao lidersku poziciju na tabeli Druge Futsal lige Srbije.

Specijalizovani portal FutsalBalkan, čiji tekst prenosimo,  u superlativima posle ove utakmice piše o igri Bujanovčana ali i o brazilskoj atmosferi u Sportskoj hali Mladost, koja je uvek prepuna kad je Zufo domaćin.

Nisu se uplašili dečaci iz Kragujevca, ni atmosfere, a ni snažnog protivnika i uspeli su da dođu do prednosti golom Lazara Milosavljevića u 9. minutu.

Ipak, do odlaska na odmor domaćin dolazi do izjednačenja, a strelac je bio iskusni Siniša Trojanović u 17. minutu.

Nastavak igre doneo je prelepu utakmicu i svi prisutni (ponovo oko 1000 gledalaca u SC ‘Mladost’) mogli su da uživaju u atomskom futsalu!

Igor Stefanović je svojim golom u 22. minutu doneo prednost ekipi iz Bujanovca, a Miloš Trajković je sa dva pogotka  u 24. i 29. minutu overio pobedu Zufa.

Ovim trijumfom ‘Bujanovački drim tim’ zadržao je lidersku poziciju u drugoligaškom karavanu sa 24 osvojena boda, dok je mladi tim Ekonomca peti sa 15 bodova.

U sledećem kolu 23. novembra Zufo gostuje Požarevcu koji je 9. na tabeli.

 

 

 




Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *