BOJAN MILENKOVIĆ (1960-2018): Otišao je veliki sudija i veliki čovek

Porodica, kolege i prijatelji oprostili se od Milenkovića

BUJANOVAC, 22. novembar 2018. – Komemoracija predsedniku Osnovnog suda u Bujanovcu Bojanu Milenkoviću, koji je preminuo 19. novembra, održana je u sredu u bujanovačkom Domu kulture „Vuk Karadžić“, a poslednju počast odali su mu članovi porodice, bliski saradnici, kolege i prijatelji.

„Bojan je bio čovek predan onome što radi do poslednjeg trenutka, kada je razgovarao sa saradnicima pre operacije sa koje se nije vratio – živeo je za ovaj sud“, rekla je njegova supruga Desanka Milenković.

Predsednica Višeg suda u Vranju Dragana Ilić Marković je, odavajući poslednju počast, kazala da je Bojan Milenković bio izuzetan čovek posvećen porodici i privržen poslu.

„Boki druže moj, bio si veliki čovek i veliki sudija. Oduvek sam se divila   tvojoj bezgraničnoj ljubavi i posvećenosti porodici. Sud koji si vodio će preuzeti onaj ko je dostojan tebe“, rekla je Ilić Marković.

Na komemoraciji je rečeno i da je prerani odlazak Bojana Milenkovića ogromni gubitak za Osnovni sud u Bujanovcu.

„Ambiciozan i inteligentan kakav je bio, podigao je rad suda na najviši nivo, što je rezultiralo i nagradom Vrhovnog kasacionog suda za 2017. godinu“, rečeno je na komemoraciji.

Bojan Milenković je rođen 16. avgusta 1960. Bio je sudija i zamenik predsednika Osnovnog suda u Bujanovcu u periodu od 2006. do 2010. godine. Kao osmi po redu predsednik Osnovnog suda u Bujanovcu funkciju je preuzeo 2. juna 2014. godine.

Za sobom je ostavio suprugu i dva sina.




Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *