Mitrović: Arsić je nebitan, Jeremić neprijatelj Srbije

Bujanovac, 25. novembar 2018. -Ništa novo ne može da se očekuje od Vuka Jeremića koji očigledno ima zadatak od strane srpskih neprijatelja da napadne Srbiju kada joj je najteže.

Ovako narodni poslanik SNS Nenad Mitrović, šef odbora ove stranke u Bujanovcu, reaguje na izjavu Saše Arsića, koordinatora Jeremićeve Narodne stranke, koju su prenele Bujanovačke, o postojanju dokumenta kojim Vučić i Tači pregovaraju o razgraničenju, a koju možete pročitati OVDE.

-Kada se srpski narod na KiM suočava sa najtežim i najvećim problemima po opstanak i ostanak na vekovnim ognjistima, Vuk Jeremić je juče govorio kako je laž da je Srbija u teškoj situaciji i da su tu laž kineskom ambasadoru preneli predsednik Srbije Aleksandar Vučić i premijerka Ana Brnabić, tvrdi Mitrović za Bujanovačke.

-Danas, nastavlja Mitrović, već govori da ima informacije iz diplomatskih krugova da će Bujanovac i Preševo pripasti Kosovu i da ćemo se već sutra probuditi na Kosovu. Ja se pitam da li su ti diplomatski krugovi zapravo koalicioni partneri Vuka Jeremica u lokalnoj skupštini u Bujanovacu

-Naime, jedna albanska politička stranka sa kojom je u Bujanovacu Vuk Jeremić u koaliciji, otvoreno se zalaže da Preševo, Bujanovac i Medveđa propadnu Kosovu. Ovakve izjave Vuka Jeremića direktno pomažu njegovim koalicionim partnerima u Bujanovacu da ostvare svoj cilj, kaže Mitrović.

Prema njegovim rečima, za vreme vladavine Vuka Jeremića i njegovih diplomatskih krugova, Kosovo je proglasilo nezavisnost, Međunarodni sud pravde dao je legitimitet na odluku o proglašenju nezavisnosti Kosova, a na zahtev Vuka Jeremića, za vreme njegove vladavine postavljene su granice između Srba i Srba na Jarinju i Brnjaku.

-I taj Vuk Jeremić se poziva na diplomske krugove i govori nam šta će biti u Bujanovacu i Preševu. To su izmisljotine Vuka Jeremića koji očigledno hoće da još više oteža Srbiji time što će ovakvim izjavama destabilizovati stanje na jugu centralne Srbije, završava Mitrović i dodaje da je Saša Arsić nebitan lik čije reči ne želi da komentariše jer, kako je rekao, on samo prenosi stavove Jeremića.




Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *