Nenad Tasić, Srpska lista: Albanska zastava na opštini je okupacija bez odgovora države

Bujanovac, 28.novembar 2018. -Albanska zastava na zgradi Opštine Bujanovac za odbornika vladajuće koalicije ulokalnoj skupštini Nenada Tasića predstavlja “okupaciju koja će ostati bez odgovora države Srbije.”

Tasić, koji u lokalnom parlamentu predstavlja Srpsku listu smatra da “nemamo ozbiljnu i pravnu državu, jer da je imamo ovaj čin Albanaca bi se smatrao okupacijom što bi za posledicu imalo odlučne mere države”.

-Poučen iskustvom iz prethodnih godina ne očekujem nikakvu reakciju državnih organa. Zbog toga se ovo sa zastavom ponavlja, kaže Tasić za Bujanovačke.

Reagujući na izjavu narodnog poslanika i lidera bujanovačkih naprednjaka Nenada Mitrovića, koji je rekao da odgovor po pitanju zastave treba potražiti od koalicionih partnera Šaipa Kamberija, Tasić kaže da je “zastava postavljana i kada je Mitrović bio partner prethodnoj vladajućoj garnituri u Bujanovcu, a njegova stranka imala apsolutnu vlast na državnom nivou”.

Pročitajte šta su o postavljanju albanske zastave na zgradi opštine za Bunanovačke rekli Stojanča Arsić, Nenad Mitrović i Saša Arsić, ali i kako su sa terase NSA povodom dana državnosti Albanije pozirali Albanci.




Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *