Odbornici oko SNS: Tražimo istinu o tri velika projekta

Piše: N. Stevanović

Bujanovac, 5. decembar 2018. Odbornici koalicije okupljene oko SNS zahtevaju da bujanovačka skupština oformi komisiju koja će utvrditi istinu o   tri velika projekta – transfer stanici, uređenju korita Trnovačke reke i izgradnji puta Zarbince – Muhovac.

Ovi projekti, kako je u ponedeljak na sednici SO Bujanovac rekao odbornik Miodrag Milković, izazivaju sumnju jer je očigledno da je urađeno veoma malo, a da su do sada utrošena pozamašna sredstva.

Milković za Bujanovačke ističe da je jasno da opštinska Komisija za praćenje investicija „ne prati i nema uvid u investicije“ što je, kako je rekao, direktno potvrdio i načelnik Odeljenja za finansije.

„Ljudi sa terena potvrđuju da na transfer stanici nema nikakvih radova, na putu Muhovac – Zarbince takođe, ništa nije urađeno, a na Trnovačkoj reci je urađen samo parkić koji po nekima košta 2 miliona, a po drugima 5 miliona dinara“, kaže Milković.

Po njemu je evidentno da pomenuta komisija ne funkcioniše, a jedan od razloga može biti i taj štonjeni članovi ne žele da potpisuju nešto što nije urađeno.

„Nastavićemo da insistiramo da Skupština oformi svoju komisiju bez ikakvih zahteva po pitanju personalnih rešenja. Jedini cilj nam je da se utvrdi koliko se potrošilo i šta je urađeno“, zaključio je Milković.

Po zvaničnim opštinskim podacima za izgradnju transfer stanice na bujanovačkoj deponijiizdvojeno je 65 miliona dinara, dok je za nabavku opreme utrošeno 24 miliona dinara.

Transfer stanica još uvek ne funcioniše.  

 




One thought on “Odbornici oko SNS: Tražimo istinu o tri velika projekta

  1. Dalibor

    Предложила бих странци снс да своје симпатизере и чаланове који раде у школи свети сава као и директоре које је предложила та странака не паралише њихов рад и да за време рада не тражи од њих да иду по страначким скуповима и посетама које организује партија снс.То није добто за школу а и на за директоре и секретара који треба да брину о школи а не да за време рада посећују и дебитују по страначким скуповима.
    Наставаници стручне школе свети сава бујанобац

    Reply

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *