Sport: Pobede rukometaša i košarkaša, brodolom KMF BSK

Piše: N. Stevanović; Foto FB KK Play 017

Bujanovac, 10. decembar 2018. Rukometaši bujanovačkog BSK Heba savladali su u subotu ekipu Pirota rezultatom 32:27, dok je KMF BSK ubedljivo poražen na gostovanju u Majdanpeku sa 11:3.

Bujanovački rukometaši prekinuli su niz od tri uzastopna poraza pobedivši na svom parketu ekipu Pirota u 10. kolu Prve rukometne lige istok.

Pitanje pobednika je bilo rešeno u uvodnim minutima meča u kojima je briljirao golman domaćih Uroš Tašković.

Bujanovčani su u tom delu susreta stekli  nedostižnu prednost od 8 golova (9:1) koju su bez većih problema održavali do samog kraja utakmice.

BSK Heba ima 6 bodova nakon 10 odigranih utakmica i zauzima 9. mesto na tabeli, a u poslednjem kolu prvog dela putuje u Blace na meč sa ekipom Jastrepca.

Oslabljeni neigranjem nekoliko standardnih prvotimaca fudbaleri KMF BSK nisu uspeli da pruže veći otpor ekipi Miners u Majdanpeku – poraženi su rezultatom 11:3 (5:1).

Priliku da osvoji nove bodove za beg sa dna tabele bujanovačka ekipa će imati narednog vikenda kada na svom terenu dočekuje Aleksinac 2015.

Kadeti KK Play 017 su u nedelju, pobedom nad ekipom Puste reke u Bojniku rezultatom 54:97, uzborili plasman u Kvalitetnu ligu, završivši takmičenje po grupama na prvom mestu.

Najmlađi takmičari ovog kluba su u minibasket ligipretrpeli poraz od vršnjaka u Vlasotincurezultatom 44:38.




Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *