Sportski vikend: Rukometaši i futsaleri završavaju polusezonu

Piše: N. Stevanović

Bujanovac, 14. decembar 2018. –Rukometaši i futsaleri BSK-a utakmicama koje će odigrati za vikend završavaju jesenji deo sezone. BSK Heba gostuje ekipi Jastrebca u Blacu, a KMF BSK dočekuje Aleksinac 2015.

Nakon pobede nad ekipom Pirota u prošlom kolu (32:27), rukometaše BSK-a, u subotu od 19 sati očekuje teška utakmica u Blacu na kraju prvog dela sezone Prve rukometne lige Istok.

Protivnik BSK Hebe zauzima 7. mesto na tabeli sa jednim bodom više od bujanovačkog kluba, odakle pred ovaj meč poručuju da će pokušati borbenošću i zalaganjem da ostvare povoljan rezultat.

KMF BSK je prošlog vikenda, u 8. kolu Treće futsal lige Istok, pretrpeo ubedljiv poraz u Majdanpeku (11:3) pa će u meču u kojem važe za favorite pokušati da poprave utisak i ostvare pobedu u poslednjem takmičarskom meču u ovoj godini.

Ekipa Aleksinca 2015 je sakupila 11 bodova u 8 odigranih utakmica i zauzima 6. mesto na tabeli, dok su Bujanovčani sa 7 bodova pretposlednji.

Utakmica se igra u nedelju od 18:30 u Sportskom centru „Mladost“.

U subotu od 17:30 će svoj meč odigrati KMF AS, u okviru 8. kola Regionalne lige – grupa JUG, a protivnik bujanovačkoj ekipi će biti Zadrugar 2017 iz Žitorađe.




Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *