Humanitarni turnir za Anju od danas u Sportskom centru

Piše: N. Stevanović

Bujanovac, 25. decembar 2018. – Kako bi pomogli maloj Anji Stojmenović (9) iz Žbevca, koja se bori sa leukemijom, Sportski centar „Mladost“ i fudbalske sudije Pčinjskog okruga organizuju humanitarni turnir u malom fudbalu.

Imamo samo jedan cilj – da svi zajedno pomognemo Anji u njenoj borbi sa opakom bolešću“, rekao je za Bujanovačke direktor SC „Mladost“ Zoran Spasić.

Prve utakmice humanitarnog turnire biće odigrane u utorak, a Spasić je pozvao sve ljude dobre volje da u skladu sa svojim mogućnostima izdvoje prilog za lečenje male Anje.

„Sav prihod koji prikupimo će biti prosleđen Anji, i dobrovoljni prilozi gledalaca i uplate ekipa za učešće na turniru“, kaže Spasić.

Minimalna uplata po ekipi je 4.000 dinara, a Spasić očekuje da se pored već prijavljenih 6 timova humanitarnoj akciji priključi još nekoliko ekipa.

Humanitarni turnir u sportskoj hali „Mladost“ u Bujanovcu će se igrati do petka kada je planirana finalna utakmica, a danas od od 18 časova igraju PC igraonica Grga – KMF BSK i od 19 časova Žbevac – Tehničari Bujanovac.

Devetogodišnja Anja Stojmenović iz sela Žbevac boluje od opake mijeloidne leukemije i nephodna joj je pomoć za nabavku lekova kako bi nastavila sa terapijom.

Njena porodica je u teškoj materijalnoj situaciji,roditelji nisu u radnom odnosu i jedini prihod im je socijalna pomoć.

Anji i njenoj porodici možete pomoći uplatompriloga na račun:

Miloš Stojmenović banka Intesa: 160-5400101694786-84 (dinarski račun)

                                          RS35-160-5430201027872-02 (devizni račun)




Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *