Kutija za pomoć maloj Anji u holu Sportske hale

Piše: N. Stevanović

Bujanovac, 26. decembar 2018. Humanitarni turniru malom fudbalu, koji se igra radi prikupljanja pomoći za devetogodišnju Anju obolelu od leukemije, nastavlja se danas u bujanovačkoj sportskoj hali.

Na turniru, organizovanom od strane SC “Mladosti fudbalskih sudija Pčinjskog okruga, učestvuje osam ekipa, koje su po rečima direktora Sportskog centra Zorana Spasića, samim učešćem, ali uplaćivanjem većih iznosa od predviđenih 4.000 dinara za nastup na turniru, već dokazali humanost i rešenost da pomognu Anji Stojmenović iz Žbevca i njenoj porodici.

Pozivamo sve ljude dobre volje da se priključe akciji, kutija za novčane priloge je dostupna u sportskoj hali tokom celog dana”, rekao je Spasićza Bujanovačke.

Iako je fudbal u drugom planu, u prvim utakmicama turnira, odigranim juče, PC igraonica Grga je bila bolja od ekipe KMF BSK 6:5, dok je ekipa Žbevca deklasirala bujanovačke Tehničare sa 7:1.

U sredu su na programu još dva meča, od 18 časova igraju SC “Mladosti KMF ZUFO, a sat kasnije ekipa Policijske stanice Bujanovac Manča”.

Polufinalna i finalna utakmica se igraju u petak (28. decembar).

Anji i njenoj porodici možete pomoći uplatom priloga na račun:

Miloš Stojmenović banka Intesa: 160-5400101694786-84 (dinarski račun)

                                          RS35-160-5430201027872-02 (devizni račun)

 




Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *