Arsić: Prioritet je čišćenje Bujanovca, potom okolnih sela (Video)

Piše: N. Stevanović; foto i video Bujanovačke

Bujanovac, 10. januar 2019. – „Prioritet u čišćenju saobraćajnica od snežnih nanosa imaju grad Bujanovac i prigradska naselja, a potom na red dolaze sela u brdsko – planinskim područjima“, rekao je Bujanovačkim zamenik predsednika opštine Bujanovac Stojanča Arsić.

Po Arsićevim rečima, na jutrošnjem sastanku Štaba za vanredne situacije je odlučeno da se sva raspoloživa mehanizacija angažuje na terenu u skladu sa prioritetima.

„Poslali smo 5 mašina da se kompletno pokriju gradske ulice i putevi ka prigradskim naseljima, dakle sve što je pod asfaltom. Kada to bude završeno kreće mehanizacija bez raonika da čisti putne pravce u brdsko – planinskim oblastima“, rekao je Arsić.

Od naših čitalaca smo na FB stranici Bujanovačkih dobili informacije da su neprohodni mnogi putni pravci: Klenike – Spančevac – Sebrat, zatim Bogdanovac – Košarno, Bujanovac – Ljiljance – Žbevac, kao i put za selo Bratoselce i dobar deo Velikog Trnovca.

Prema najavama RHMZ, sneg će padati i u narednom periodu. Bujanovačke će vas i u toku dana izveštavati o situaciji sa snegom.




Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *