Bujanovački SNS sa 3 autobusa na dočeku PUTINA

Piše: N. Stevanović; foto ilustracija: Sastanak OO SNS (FB SNS Bujanovac)

Bujanovac, 17. januar 2019. – Oko 150 građana iz opštine Bujanovac, među kojima je najveći broj članova Srpske napredne stranke, kako kaže narodni poslanik Nenad Mitrović, krenulo je jutros u tri autobusa za Beograd da dočeka ruskog predsednika Vladimira Putina.

Na pitanje da li je Opštinski odbor SNS-a organizator putovanja, Mitrović kaže da su se „ljudi samostalno organizovali za odlazak u Beograd, kako bi pružili podršku predsedniku Vučiću i pozdravili predsednika Putina“.

Po njegovim rečima, prevoz finansiraju sami građani.

„Niko nam nije platio prevoz. Svi koji su želeli da idu plaćaju za sebe. Članovi SNS su najbrojniji, ali ima i onih koji nisu iz stranke“, kaže Mitrović.

Glasine da su obećane dnevnice i hrana onima koji danas prisustvuju skupu ispred Hrama Svetog Save, Mitrović je okarakterisao kao podmetanje opozicije.

„Opozicija plasira te neistine da bi izvrgla ruglu današnji skup u Beogradu i kako bi posetu  predsednika Putina prikazala u drugom svetlu.

Predsednik Putin je prijatelj Srbije i mi imamo obavezu prema njemu i njegovim saradnicima jer  je Rusija uvek bila na našoj strani kada je bilo potrebno, i u Savetu bezbednosti i u drugim međunarodnim organizacijama“, istakao je Mitrović.

Nažalost, za sada nemamo fotografiju grupe iz Bujanovca jer, kako su nam rekli u SNS, njihov dogovor je da nam pošalju fotografiju tek po dolasku u Beograd.

 




Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *