Ramadani: Saniranje udarnih rupa u gradu počinje danas

Piše: N. Stevanović

Bujanovac, 1. februar 2019. „Krpljenje udarnih rupa na ulicama Bujanovca počeće već danas, a nastaviće se u ponedeljak“, rekao je Bujanovačkim načelnik Odeljenja za razvoj i investicije Enver Ramadani, nakon što smo mu uputili pitanja o ovom problemu, podstaknuti pritužbama građana.

Na pitanje kada će biti sanirano nekoliko udarnih rupa, koje otežavaju saobraćaj u gradu, ugrožavaju bezbednost, ali i oštećuju automobile, posebno na delu ulice Karađorđa Petrovića kod „crvenih“ zgrada, Ramadani odgovara da će već u toku dana JP „Komunalac“ početi sa radom.

„Za početak će se rupe popunjavati tucanikom i pločicama. To je ono najneophodnije što možemo uraditi u ovom trenutku“, rekao je Ramadani.

Po njegovim rečima, za ozbiljniju sanaciju je potrebno sprovesti postupak javne nabavke.

Ramadani nije mogao da precizira kada će postupak započeti, ali je rekao da je među prioritetima u nadležnoj službi.

Građani se posebno žale na pomenutu deonicu na ulazu u grad, ali i na deo glavne ulice u samom centru, kod benzinske pumpe.

Kako kažu, situacija se pogoršava za vreme padavina, kada se rupe ispunjene vodom praktično i ne vide, pa su oštećenja na automobilima učestalija.

Vozači se ne žale samo na najprometniju saobraćajnicu, mnogobrojnih „kratera“ ima i u ulici Save Kovačevića i Stepe Stepanovića.




Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *