Mitrović: Svi su mogli da pričaju sa Vučićem

Piše: Nikola Stevanović

Bujanovac, 12. februar 2019. –Cilj kampanje „Budućnost Srbije“ je direktan kontakt predsednika Vučića sa građanima, a ne sa predstavnicima ma koje lokalne vlasti u Srbiji, odgovara  Nenad Mitrović na pitanje zašto se  Vučić u Bujanovcu nije sastao sa predstavnicima lokalne vlasti u zgradi opštine.

-Razgovor sa građanima o dosadašnjim rezultatima rada SNS, kao najveće vladajuće stranke, i povratna informacija o zamerkama i onome što nije urađeno – tako je osmišljena kampanja „Budućnost Srbije“ u okviru koje je predsednik Vučić prošle nedelje posetio Bujanovac, rekao je Bujanovačkim Mitrović, dodajući da su reakcije čelnika opštine neutemeljene jer se Vučić ni u drugom mestima,koje je posetio, nije sretao sa lokalnim funkcionerima.

Kamberi i Arsić su imali prilike u dva navrata, kako kaže, da na sastancima predstavnika lokalnih samouprava iz pet okruga juga Srbije sa predsednikom države, održanim u Nišu, zatraže podršku države u realizaciji planova opštine, koju su i dobili za nekoliko projekata.

„Uostalom, Arsić je bio prisutan u školi u Levosoju prilikom predsednikove posete, što govori da lokalna samouprava nije bila ignorisana. Tada je mogao da iznese sve primedbe ili zahteve lokalne samouprave“, kaže Mitrović.

U osvrtu na izjavu Stojanče Arsića, Mitrović kaže da niko sa lokala nije organizovao sastanak Vučića i građana u bujanovačkom kafiću.

„Predsednik je u kafić išao na kafu, a sa njim su razgovarali građani koji su se u tom momentu tamo zatekli“, kaže Mitrović.

Na primedbu da su se „zatekli“ samo građani bliski SNS, Mitrović kaže da nijedan od njih nije član Opštinskog odbora stranke.

„Da je bila namera da sa predsednikom razgovaraju samo oni iz SNS, tamo bi sedeli članovi našeg odbora, a niko ne može da zabrani građanima da budu simpatizeri neke stranke“, rekao je Mitrović.




Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *