Đani u Vranje dovodi engleske navijače

Bujanovac, Vranje, 15. februar 2019.- Saša Ćurčić Đani, u četvrtak pomovisani pomoćnik šefa stručnog štaba vranjskog Dinama Radmila Jovanovića, izjavio je po dolasku u Vranje da su navijači Kristal Palasa, kluba za koji je nastupao u Engleskoj, „izrazili želju da zbog njega dođu u Srbiju i bodre FK Dinamo u nekoj od prvenstvenih utakmica“, prenosi VranjeNews.

– Imaćemo mali problem kako da dovedemo sve te navijače i to organizujemo, a doći će ih desetak aviona sigurno. Rekao sam im da se malo strpe, jer to nam neće doneti tri boda u prvom meču protiv subotičkog Spartaka. Nesporno je da hoće da dođu, traže da im ja to organizujem. Biće Vranje puno Engleza – rekao je Ćurčić, fudbalska i rijaliti zvezda.

On je najavio da je trenutno „njegov život prvi naredni izlazak Dinama na teren“.

– Doneću Dinamu energijusavršene međuljudske odnose. Sreo sam pozitivne ljude u Dinamu, uzvratiću im još većom pozitivnošću. Kada je reč o rezultatima, ja sam rođen kao pobednik, dovoljno je da to kažem – rekao je Ćurčić.

On je dodao da je njegova omiljena formacija 3-5-3 i da se nada da će Dinamo igrati tako.

– Volim agresivniji fudbal, igru prema napred, ja sam trener naprednjak. A i predsednik države je moj lični i prijatelj moje porodice preko 20 godina – kazao je Ćurčić.

On je dodao da u Engleskoj ne postoje„pomoćni treneri“.

– Tamo ti, kada kažeš da si pomoćni, govore „ne, nisi ti pomoćni, svi ste vi glavni„.

On je dodao da se energija u Dinamu već promenila i da igrači sada „veruju u sebe“.

– Nismo za „top 5“ Super lige, ali imamo energije za stabilnog superligaša – zaključio je Ćurčić.

Dani je govorio i o svom južnjačkom mentalitetu:

-Nisam ja iz dalekog Londona, koreni su mi iz Obilića, odakle smo prešli u Rašku i nastanili se u okolini Brusa. Blizu sam ovde, samo se preskoči Jablanički okrug. Moj temperament je južnjački, vaspitan sam u porodici domaćinski, a posle razgovora sa ljudima u gradu otkad sam stigao osećam se kao rođeni Vranjanac. To mi daje mnogo motiva za moj budući angažman – kazao je Ćurčić.

 




Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *