Trgovište: DS napušta parlament zbog samovolje jednog čoveka

BUJANOVAC, TRGOVIŠTE, 25. februar 2019. (foto FB N.Nikolić) – Demokratska stranka u Trgovištu, kao jedina parlamentarna opoziciona stranka, napušta lokalniparlament i nastavlja borbu za prava građana na demokratski način, van parlamenta, saopštio je Nikola Nikolić, šef odbora DS u Trgovištu.

Parlament koji ne obavlja svoju funkciju već samo aminuje servirane, nelegalne želje i radnje jednog moćnika zarad mesečne naknade od 10.000 dinara, koja je nedavno uvedena, je sraman i neozbiljan, kaže Nikolić.

Prema njegovim rečima, lokalni parlament funkcioniše po principu „gde jedan okom, tu svi skokom“, bez debate, demokratije, legaliteta i duha parlamentarizma, bez volje za poboljšanjem uslova života građaana koji su ga birali, već radi volje jednog čoveka koji svoje želje i manipulacije legalizuje putem Skupštine.

Odgovorno tvrdim da ovaj sastav lokalnog parlamenta nanosi veliku štetu građanima, budžetu i našem mestu i biće upisan u istoriju opštine Trgovište kao najštetniji u svakom smislu.  Kad je jednoumlje, neka bude i jednostranačje, poručuje Nikolić. 
Na vlasti u Trgovištu nalazi se koalicija okupljena oko SNS.



Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *