Uhapšen zbog motke u glavu

Bujanovac, Preševo, 6. mart 2019.- K.R. (1994), iz okoline Preševa uhapšen je jer je udarcem motkom u glavu 5. marta naneo tešne telesne povrede muškarcu starom 73 godine udarivši ga motkom u glavu.

Policija je, po nalogu nadležnog tužilaštva, protiv petorice muškaraca starosti 73, 55, 42, 36 i 27 godina i pedesetosmogodišnje žene, svi iz okoline Preševa, podnela krivičnu prijavu zbog postojanja osnova sumnje da su izvršili krivično delo učestvovanje u tuči.

K.R. se sumnjiči da je 5. marta ove godine u jednom selu na području Preševa drvenom motkom udario po glavi 73-godišnjeg muškarca nakon što je on prethodno gurnuo pedesetosmogodišnju ženu.

Tom prilikom sedamdesettrogodišnjak je zadobio teške telesne povrede, a pomoć mu je ukazana u Domu zdravlja u Preševu i Medicinskom centru u Vranju, odakle je prevezen u Klinički centar u Nišu.

Ostali osumnjičeni terete se da su učestvovali u ovoj tuči.

Po nalogu zamenika tužioca Osnovnog javnog tužilaštva u Vranju, K.R. je određeno zadržavanje do 48 sati nakon čega će, uz krivičnu prijavu, biti priveden tužilaštvu.




Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *