Zufo veruje u pomoć navijača

Zrenjaninci imaju dobar tim

Bujanovac, 14. mart 2019.– Za KMF Zufo svaka utakmica do kraja prvenstva Druge Futsal lige je derbi, biti ili ne biti u pohodu na najviši rang i jedan od najvećih uspeha bujanovačkog sporta.

Ekipa iz Bujanovca vodi “mrtvu trku” sa zemunskim KMF Samo pravo za prvo mesto koje vodi direktno u Prvu ligu, dok drugi i treći idu u baraž.

Zrmunci su u prednosti od dva boda, ali ako Zufo u petak u Bujanovcu bude bolji od KMF Sas iz Zrenjanina vraća se na čelo ali sa utakmicom manje.

Zato Ibro Idić, “alfa i omega” Zufa očekuje da navijači u petak u 17:30 sati kao po običaju ispune Sportsku halu Mladost i daju vetar u leđa svojim ljubimcima u meču protiv trećeplasiranih Zrenjaninaca.

Bujanovčani u utakmicu 16. kola ulaze slabiji za Dušana Ristića, koji će izostati zbog povrede, ali rešeni da ostvare pobedu i nastave borbu za prvo mesto, kako je Bujanovačkim rekao prvotimac KMF Zufo Ibrahim Ibe Ljevica.

„Zrenjaninci imaju dobar tim, što pokazuje i tabela, ali smo ih u prvom delu prvenstva dobili sa 4:1 na njihovom terenu, pa sam optimista i očekujem pobedu“, kaže Ljevica.

I on je pozvao navijače da i ovaj put ispune sportsku halu u Bujanovcu i pomognu svom timu u trci za viši rang.

KMF Zufo zauzima 2. mesto na tabeli sa 27 bodova iz 13 mečeva, Zemun je prvi sa 29 i utakmicom više, treći je SAS sa 25 bodova.

 




Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *