Saša Arsić: Iz Bujanovca 150 građana organizovano na protest u Beogradu

Piše: N. Stevanović

Bujanovac, 11. april 2019. -Oko 150 nezadovoljnih građana, uglavnom simpatizera i članova Narodne stranke i Srpskog pokreta Dveri, iz opštine Bujanovac učestvovaće na protestu opozicije „1 od 5 miliona“ 13. aprila u Beogradu, potvrdio je za Bujanovačke regionalni koordinator Narodne stranke Saša Arsić.

Arsić je rekao da je organizacija odlaska na protest protiv vlasti Aleksandra Vučića i SNS do sada držana u tajnosti zbog „raznoraznih pokušaja sabotaže od strane SNS“

„Naprednjaci pokušavaju da sabotiraju svaki vanlinijski prevoz. Poslate su zabrane mnogim prevoznicima“, kaže Arsić.

On je na svojoj FB stranici objavio da su neki policijski službenici iz Bujanovca uznemiravali lokalne autoprevoznike.

Građani će na protest otići organizovanim prevozom autobusima i kolima u sopstvenoj režiji, a po rečima Arsića, svako plaća prevoz sa sebe.

„Narodna stranka vodi 70 članova u autobusu na sprat, Dveri 50 običnim autobusom, a sa nama ide i 20 – 30 građana koji nisu članovi ovih stranaka i koji će krenuti svojim kolima“, kaže Arsić.

„Postoje indicije da će saobraćajne inspekcije zaustavljati autobuse i slati ih na vanredne tehničke preglede, ukoliko se to desi protesti će biti održani na licu mesta, a spremni smo i da blokiramo auto-put“, rekao je Arsić.

Protest opozicije, najavljen za 13. april, počinje u 15 časova ispred Doma Narodne Skupštine.




2 thoughts on “Saša Arsić: Iz Bujanovca 150 građana organizovano na protest u Beogradu

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *