Beljulji o Balkanskoj međi: Zabrana je najbolja reklama za film

Bujanovac, 18. april 2019.- Među mnogima koji komentarišu postupak direktora Doma kulture u Bujanovcu da na svoju ruku zabrani projekciju filma Balkanska međa zbog, kako je rekao, širenja mržnje između Srba i Albanaca, je i Nedžat Beljulji, vlasnik TV Spektri i preduzetnik iz Bujanovca:

“Ovim postupkom o zabrani emitovanja filma, naivni direktor je, s oproštenjem, skršio **** produkciji filma, jer nema bolje promocije nego ovako, zabrani film ako hočeš da bude tražen za gledanje”, piše Beljulji za Bujanovačke.

”Autor ovog filma treba da plati proviziju naivnom direktoru doma kulture. Zamislite da je bila premijera filma u Bujanovcu, gde obično prisustvuje nekoliko desetina ili stotinak gledalaca! A ovako, osim u našon opštini, reklama zahvaljujući Bujanovačkim bruji u celoj Srbiji, i svako će poželeti da vidi film čije je emitovanje svejedno gde zabranjeno!, navodi Beljulji.




One thought on “Beljulji o Balkanskoj međi: Zabrana je najbolja reklama za film

  1. Danijela

    Niste zabranili film da ne bi sirili mrznju izmedju Srba i Albanaca , već zato sto film pokazuje sta je cinjeno srpskom narodu , zato sto pokazuje istinu i samo istinu a ona vam ne odgovara. Vi bi da zauzmete i Bujanovac i Presevo kao sto ste zauzeli Kosovo, pa da se sirite i dalje …

    Reply

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *