Fudbal: Dinamo u Vranju pred 5.000 navijača čeka Voždovac

Bujanovac, Vranje, 20. april 2019. (foto VranjeNews) – Fudbaleri Dinama i Vranjanci dočekali su i taj dan da u svom gradu odigraju utakmicu Super lige u kojoj su sve vreme bili domaćini u Surdulici.

Stadion Jumka je renoviran po propisima FSS, pa će Dinamo, debitant u eliti, borbu za opstanak u Plaj aut fazi nastaviti u subotu od 16 sati pred 5.000 svojih navijača, koliko se procenjuje kapacitet.

Iz Turističke organizacije Vranje (TOV) potvrđeno je Vranje News-u da je u petak do kasnih popodnevnih sati razgrabljeno više od 3.000 hiljade ulaznica za utakmicu, jedan deo ostavljen je za sam dan utakmice, a deo je podeljen preko kluba.

Vranjska policija zatvoriće u subotu za saobraćaj ulice u neposrednoj blizini Stadiona Jumko iz razloga bezbednosti.

Ulice oko stadiona, Omladinskih brigada i 11. Kongresa biće zatvorene za sve kategorije vozila u vremenskom periodu od 14 do 18 časova, saopštila je policija.

Dragan Antić Recko, trener Dinama veruje u svoju ekipu:

-Ako izgubimo jednom nogom smo gotovo sasvim sigurno u nižem rangu, odnosno Prvoj ligi, a ako pobedimo bićemo skoro sa dve noge i dalje u Super ligi, odnosno imaćemo velike šanse da obezbedimo opastanak. Spremni smo da „izginemo“ na terenu pred 4.000 – 5.000 ljudi. Čekali smo na ovo skoro godinu dana, ne smemo tako lako da propustimo priliku na prepunom stadionu, prenosi VranjeNews.

 




Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *