Futsal: Zufo u Kragujevcu, misli u Zemunu

Piše: N. Stevanović

Bujanovac, 20. april 2019. Sa željom da izbegnu baraž i plasiraju se u Prvu futsal ligu direktno, bujanovački KMF Zufo u nedelju odlazi u Kragujevac po tri boda, istovremeno priželjkujući kiks Zemuna.

Dva boda zaostatka za liderom na tabeli Zemunom, samo dva kola pre kraja regularnog dela, teško je nadoknaditi, ali ne i nemoguće. U svakom slučaju doigravanje za Prvu ligu smo gotovo sigurno obezbedili“, kaže za Bujanovačke pred sutrašnji meč sa ekipom Ekonomac 2 Ibro Idić iz KMF Zufo.

U pretposlednjem kolu Druge futsal lige Bujanovčane u Kragujevcu očekuje teška utakmica protiv kvalitetnog tima, koji je trenutno trećeplasirani i u žestokoj borbi za baraž.

„I njima trebaju bodovi tako da će ući maksimalno motivisani u utakmicu, ipak mislim da smo bolji što smo i dokazali u prvom delu sezone kada smo ih pobedili u Bujanovcu“, kaže Idić.

Za razliku od bujanovčke ekipe, koja igra derbi kola, ekipa Zemuna će imati znatno lakši posao jer dočekuje Bečej, tek sedmi tim na tabeli.

U poslednjem kolu KMF Zufo u Bujanovcu igra sa Požarevcem, a Zemun gostuje Banjici.

U slučaju istog broja bodova, bujanovački tim bi bio u prednosti u odnosu na rivala iz Zemuna zbog bolje gol razlike, što znači da bi ukoliko pobede u dva preostala meča, a Zemun barjednom odigra nerešeno, Bujanovčani osvojili prvo mesto i direktno se plasirali u Prvu futsal ligu.

Utakmica u Kragujevcu se igra u nedelju od 19:30 časova.




Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *