KMF Zufo ipak samo u baražu

Bujanovac, 22. april 2019. – Porazom u Kragujevcu od ekipe Ekonomac 2 rezultatom 6:3 (0:3), za fudbalere bujanovačkog KMF Zufo borba za direktan plasman u Prvu futsal ligu je praktično završena, pa im ostaje da viši rang izbore kroz baraž.

Iako su na poluvremenu imali tri gola prednosti, Bujanovčani su ostali bez bodova posle, kako tvrde, najblaže rečeno sumnjivih sudijskih odluka u drugom delu utakmice u Kragujevcu.

Nakon poraza u pretposlednjem kolu Druge futsal lige, šanse Bujanovčana da se dokopaju prvog mesta, koje garantuje direktan plasman u Prvu ligu, ostaju samo u domenu teorije s obzirom na dva boda zaostatka za prvoplasiranim Zemunom, koji ima i utakmicu manje.

Naime, nerealno je očekivati da lider na tabeli, u dve preostale utakmice, od kojih prvu igra u ponedeljak sa Bečejem, osvoji samo jedan bod,  imajući u vidu kvalitet i motivisanost protivnika.

Bujanovački tim će regularni deo sezone završiti predstojećeg vikenda pred svojim navijačima utakmicom protiv ekipe Požarevca, nakon čega će biti poznat i rival iz Prve lige sa kojim će igrati u baražu.

 

 




Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *