Zufo na baraž u Vranju vodi 300 navijača uz pratnju policije

Piše: N. Stevanović

Bujanovac, 3. maj 2019. – Baraž koji će dati odgovor na pitanje da li bujanovački KMF Zufo sledeće sezone igra Prvu futsal ligu ili u najvišem rangu ostaje KMF Vranje, počinje u subotu utakmicom u Vranju, na koju bujanovački klub organizovano vodi oko 300 navijača.

Zbog ogromnog interesovanja u Bujanovcu i okolini za prvi meč doigravanja između Bujanovčana i Vranjanaca, po rečima Ibra Idića prvog čoveka KMF Zufo, ovaj klub je za svoje navijače organizovao autobuski prevoz, a očekuje se i da put Vranja krene i oko 20 automobila.

„Za predstojeću utakmicu smo domaćinu i policiji prijavili dolazak oko 300 naših navijača i zahtevali smo policijsku pratnju iz čiste predostrožnosti. Naš tim će, pored Bujanovčana, bodriti i navijači iz Vranja i Leskovca“, rekao je Idić za naš portal.

S obzirom da za KMF Zufo nastupaju i Romi i Srbi i Albanci, Idić kaže da u predstojećim utakmicama očekuje podršku svih Bujanovčana, ma kojoj etničkoj zajednici pripadali.

„Već smo dobili potvrde da će nas na utakmici u Vranju bodriti i Srbi i Albanci, pored Roma. Apelujem da sve protekne u fer i sportskoj atmosferi i ne očekujem incidente sa domaćom publikom, jer je ipak ovo sport, a mi smo najbliže komšije“, poručio je Idić.

Baraž se igra na dve dobijene utakmice, a nakon duela u subotu (4. maj), koji počinje u 18 časova u Sportskoj hali u Vranju, sledi revanš u Bujanovcu za nedelju dana.

Eventualni treći meč će se igrati u Vranju.

Organizovani polazak navijača zakazan je za 16:30 časova ispred Sportske hale u Bujanovcu.




Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *