FUTSAL: Zufo sa Vranjancima u utorak od 21 sat u Bujanovcu (Video navijači)

Piše: N. Stevanović

Bujanovac, 13. maj 2019. – Drugi meč doigravanja za Prvu futsal ligu između bujanovačkog KMF Zufo i KMF Vranje, koji je trebalo da bude odigran minule subote u Bujanovcu, ali je na zahtev Vranjanaca odložen zbog navodne bolesti četvorice igrača, zakazan je za utorak od 21 čas.

Predsednik bujanovačkog kluba Ibro Idić naglasio je da ne želi da se vraća na razloge za odlaganje utakmice, o čemu su Bujanovačke pisale u subotu, niti da komentariše komunikaciju sa nadležnima u Fudbalskom savezu Srbije (FSS) po ovom pitanju.

„Gledamo napred i nadamo se pobedi u sutrašnjem duelu. Sva je prilika da ćemo nastupiti u kompletnom sastavu, što uz veliku podršku sa tribina, budi nadu da možemo pobediti tako kvalitetnog protivnika i ostati u igri za plasman u Prvu ligu“, rekao je za naš portal Idić.

On očekuje da će Sportska hala u Bujanovcu u utorak biti ispunjena do poslednjeg mesta jer, kako je rekao, za drugu utakmicu baraža vlada veliko interesovanje, ne samo lokalnih navijača Zufa već i ljubitelja fudbala iz Vranja, Vladičinog Hana i Leskovca.

Za bujanovački tim sastavljen od Roma, Srba, Albanaca i Goranaca predstojeći meč je „biti ili ne biti“ jer bi eventualni poraz prekinuo snove o nastupu u najelitnijem futsal društvu u Srbiji sledeće sezone.

Ukoliko pobede, Bujanovčani će izjednačiti rezultat na 1:1 pa bi pobednika baraža odlučila „majstorica“ u Vranju.

Prvu utakmicu dobili su Vranjanci rezultatom 5:2.




Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *