Milković Kamberiju i Arsiću: Zaustavite delovanje direktora Doma kulture

Odgovornost za državne službenike

BUJANOVAC, 24. maj 2019.- Miodrag Milković, u ime Opštinskog odbora Ujedinjene seljačke stranke (USS) čiji je predsednik, pozvao je čelnike opštine Bujanovac da „preduzmu najhitnije potrebne mere za sprečavanje delovanja direktora Doma kulture u Bujanovcu koji ozbiljno ugrožava međunacionalnu stabilnost Srba i Abanaca“.

U pismu dostavljenom Bujanovačkim piše da potenciranje razlika između žitelja Bujanovca od strane državnog činovnika, koga država plaća da promoviše pozitivne vrednosti zajedničkog života, ne samo da narušava stabilne međunacionalne odnose već čini ogromnu štetu opštini u celini stavljajući je u naslove medija sa negativnom konotacijom.

„Realnost koja je stvorena danas nije na ponos nosioca vlasti u našoj opštini u proteklih 18 godina i pored ulaganja više od 80 miliona evra države Srbije i stranih donatora. Mnogi krajevi to ne mogu ni da sanjaju. Prioritet je zaustaviti siromašenje žitelja opštine a teme koje stvaraju razdor su za svaku osudu. Odbornici USS u opštini Bujanovac tražiće odgovornost za postupke državnih službenika koji rukovode državnom imovinom“, piše u pismu.




Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *