Pozorište: Predstava o muško ženskim odnosima u četvrtak u Domu kulture

Piše: N. Stevanović

Bujanovac, 5. maj 2019. -Beogradski Pan Teatar gostovaće u četvrtak u Bujanovcu sa predstavom „Šta muškarci/žene žele“ u režiji proslavljene srpske glumice Mirjane Karanović, a dan kasnije je na programu predstava za decu „Mudro prasence“.

Bujanovačko amatersko pozorište (BAP), organizovanjem gostovanja pozorišne trupe iz Beograda, nastavlja svoju misiju oživljavanja kulture u Bujanovcu.

Predstava „Šta muškarci/žene žele“ po tekstu Riča Orlofa, u kojoj igraju Tijana Milošević i Ivan Ivanov, je komad čiji naslov dovoljno govori o tematici, a muško – ženski odnosi su prikazani kroz osam različitih situacija u kojima se u svakoj od njih ističu razlike u težnjama, očekivanjima, ponašanju i zahtevima.

„Ovaj komad je režirala slavna Mirjana Karanović. To je komedija namenjena odraslima. Nama je cilj da pozorište približimo i deci pa smo za najmlađe organizovali dva izvođenja predstave „Mudro prasence“, koja je, takođe deo repertoara Pan Teatra“, rekao je Bujanovačkim prvi čovek BAP-a Ljubiša Čolović.

Komad „Šta muškarci/žene žele“ biće odigran u četvrtak od 19:30 na sceni bujanovačkog Doma kulture, a cena karte je 100 dinara.

U petak od 13:15 sati na programu je predstava za decu „Mudro prasence“, za koju je ulaz slobodan kao poklon BAP-a deci Bujanovca.




Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *