Saša Arsić: Naprednjaci bez konkursa zapošljavaju svoje ljude na putarini

BUJANOVAC, 6. jun 2019. (foto naplatna rampa Preševo/JP Putevi Srbije) – Saša Arsić, koordinator Narodne stranke (NS) za Pčinjski okrug, optužio je SNS u Bujanovcu da svoje članove zapošljava na naplatnim rampama koje će uskoro početi da rade na dve petlje na Koridoru 10 u Bujanovcu.
Arsić za Bujanovačke tvrdi da je, prema informacijama kojima raspolažu njegova stranka i on, pre nekoliko dana  ugovore o radu na godinu dana potpisalo desetak građana opštine Bujanovac članova SNS.
Iako smo na različitim političkim stranama, mi bismo čestitali SNS u Bujanovcu na zapošljavanju, samo da se nisu desile sledeće stvari. Najpre, svi su primljeni bez konkursa, a drugo svi koji su pre 2 dana počeli edukaciju za rad na naplatnim rampama su članovi i aktivisti SNS, tvrdi Arsić.
Obraćajući se naprednjacima i predsedniku te stranke Aleksandru Vučiću, Arsić skreće pažnju da će posao na naplati putarine dobiti dobro situirani članovi SNS.
– Da ste bar zaposlili ljude koji su u teškoj materijalnoj, finansijskoj i socijalnoj situaciji, a umesto toga 80 odsto vaših novih radnika vozi mercedes džipove i skupe automobile, tvrdi Arsić i dodaje da Narodna stranka u Bujanovcu najoštrije osuđuje „ovakvo kršenje zakona i bahatost funkcionera SNS“.
Uskoro ’emo objaviti reagovanje Nenada Mitrovića, šefa odbora SNS u Bujanovcu.



Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *