Bujanovčani uživali u pozorištu

N. Stevanović

Bujanovac, 7. jun 2019. -Sa dve predstave u dva dana beogradski Pan Teatar oduševio je pozorišnu publiku u Bujanovcu, a organizator – Bujanovačko amatersko pozorište (BAP)- najavljuje nova gostovanja glumačkih trupa iz svih krajeva Srbije, ali i svoju premijeru.

Nakon što su dan ranije za komad “Šta muškarci/žene žele” pobrali simpatije i najpozitivnije ocene od bujanovačkih ljubitelja pozorišta, članovi beogradskog teatra u petak su oduševili i najmlađu publiku predstavom “Mudro presence”,rađenu po tekstu Miodraga Milovanova.

“Mislim da su obe predstave bile kvalitetne i da je publika uživala. Stariji su mogli da vide kako to rade profesionalci, a deca su divno reagovala i pratila  dešavanja na sceni. Ja inače gledam i glumce i publiku i bio bih srećan kada bi  imao prilike da češće vidim ovakve scene”, rekao je Bujanovačkim alfa i omega BAP-a Ljubiša Čolović.

Bujanovčane u bliskoj budućnosti očekuje još predstava renomiranih pozorišnih trupa, najavio je on, a glumci pozorišta na čijem je čelu takođe rade na novom komadu.




One thought on “Bujanovčani uživali u pozorištu

  1. Bogoljub Tomic

    Ljubisa Colovic ! Izvanredan covek koga treba podrzati u svakom smislu. Svojim radom je zasluzio podrsku. Njegov rad i energija se vidi,dokazana je mnogobrojnim predstavama koje je organizovao i u Bujanovcu ali i na gostovanjima. Gospodo iz Lokalne vlasti,duznost vam je da maksimalno pomognete rad ovog coveka i njegovih saradnika.

    Reply

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *