Kako je Komunalac pokvario novi “smećar” vredan 70.000 evra, donaciju UNDP

Bujanovac, 13. jun 2019.- Prošlog leta bunanovački JP Komunalac dobio je od UNDP novi kamion smećar, donaciju vrednu oko 70.000 evra, ali je vozilo do sad više vremena proveo na servisu nego na gradskim ulicama.

Ovo je za Bujanovačke rekao izvor iz UNDP (Agencija za razvoj Ujedinjenih nacija), koji je direktno učestvovao u programu Podrške UN u upravljanju migracijama u Srbiji, preko koga je kamion stigao u Komunalac.

-Uspeli su da vrlo brzo pokvare hidrauliku, ali nisu mnogo brinuli pod izgovorom da je vozilo pod garancijom. Razni kvarovi dešavali su se stalno. Najveći problem je u tome što garancija važi za karoseriju i motor a ne i za prateću oprem i fizička oštećenja.A u Komunalcu su uspeli da polome delove hidraulike, kaže naš sagovornik.

Prema njegovim rečima, u Komunalcu nisu poslušali savet donatora da za ovaj kamion zaduže jednu osobu koja bi se brinula o njemu.

Sagovirnik dodaje da kamion sada radi, ali da je “skroljen” jer dobavljač ne priznaje garanciju za fizička oštećenja.

Bujanovačkim je ovu priču nezvanično potvrdilo nekoliko zaposlenih u Komunalcu.

 




One thought on “Kako je Komunalac pokvario novi “smećar” vredan 70.000 evra, donaciju UNDP

  1. LUKICA

    Kao prvo, Komunalac vode nestrucni kadar, koji je zaposljen na osnovu partijskih kartica,
    Drugo, vozaci i ostali radnici se ne ponasaju prema vozilu kao da je njihovo vozilo, vec po starom, a drzavno vozilo sta me briga dokle ide ide, i
    Trece hteo bih da kazem i jednu pozitvni stranu od strane JP Komunalac, koji je pre uvodjenja partiskih tendera, jedini tokom zime odrzavao sve puteve na teritoriji Opstine Bujanovac i to veoma uspesno bez ikakvih problema, a ne kao ovi danas sada sa partijskim karticama uvek dobijaju tendere a cekaju dok neko ne umre pa tad da ociste puteve od snega.

    Reply

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *