Fudbal: Poznati svi učesnici Zone Jug za narednu sezonu

Bujanovac, 20. jun 2019.- Pobedom u revanš utakmici baraža za plasman u Zonu „JUG“ ekipa fudbalskog kluba Polet iz Lapljeg Sela (na slici) sa KiM plasirala se u Zonu „Jug“.

Fudbaleri Poleta bili su bolji u oba susreta od ekipe Glama iz Koretišta, i to sa 3:1 na domaćem i 1:0 na gostujućem terenu.

Prema novim propozicijama takmičenja FSRIS Zonu Jug će činiti po 4 ekipe iz Pčinjskog i Topličkog, 7 ekipa iz Jablaničkog okruga i jedan ekipa sa Kosova i Metohije.

Plasmanom ekipe Poleta poznat je i sastav zone Jug za narednu sezonu i to:
FK Pčinja Trgovište, FK Morava Vladičin Han, FK Vranjska Banja, FK Nebeski anđeli Vranje, FK Polet Laplje Selo, FK Budućnost Orašje, FK Bobište, FK Čekmin, FK Jedinstvo Gornje Stopanje, FK Jablanica Medveđa, FK Pusta reka Bojnik, FK Sloga Leskovac, FK Žitorađa, FK Kosanica Kuršumlija, FK Svetlost Badnjevac i FK Jastrebac Blace.

Podsećamo, ekipa Poleta je pre 2 sezone u baražu za popunu Zone „Jug“ bila bolja od FK „Ternoci“ iz Velikog Trnovca posle boljeg izvođenja jedanaesterca. Iste sezone su bili poslednji na tabeli i ispali iz Zone.




Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *