Mi to tako – Plavi kamen osvojio turnir u Vrtogošu

BUJANOVAC, 21. jun 2019. – Ekipa Mi to tako-Plavi kamen osvojila je 3. Memorijalni turnir u malom fudbalu „Jova Kica“ u Gornjem Vrtogošu, pošto je nakon penala, sa 2:1 bila bolja od tima Kod Grade (1:1 u regularnom toku).

Pre finala, u utakmici za treće mesto Anonimus 1 – 4 Stari bunar-Vigo.

Pobednicima je pripalo 100.000 dinara, finalistima 50.000 a osvajačima 3. mesta 20.000 dinara.

Najbolji igrač turnira je Aleksandar Janjić iz ekipe Kod Grade, koji je osim pehara i diplome dobio vaučer Auto škole Manča iz Bujanovca za polaganje vozačkog ispita B kategorije.

Istu nagradu dobio je i najbolji golman turnira, Slaviša Milenković iz ekipe Mi to tako -Plavi kamen, a sponzor je Auto škola Smer iz Bujanovca.

Svim ekipama i svim sponzorima dodeljene su zahvalnice za podršku turnira kao mali znak pažnje za veliku podršku turniru, a organizatori su proglasili i dvojicu najboljih pomoćnika organizacije turnira – Aleksandara Tasića i Darka Veličkovića.

„Hvala svim gledaocima i svim ekipama i sponzorima na doprinosu u održavanju memorijalnog turnira, vaša podrška nam je jako bitna“, poručuju organizatori i dodaju da je turnir protekao bez ikakvih incidenata, nasilja i nesportskog ponašanja.

 




Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *