Bujanovčani na Vranjskom polumaratonu, Milica prva u štafeti

Milica Prkić prva prolazi kroz cilj (foto privatna arhiva)

Bujanovac, Vranje, 1. juli 2019.- Brojni takmičari iz Bujanovca učestvovali su na Vranjskom polumaratonu održanom u nedelju, a najveći uspeh ostvarila je Milica Prkić koja je sa Darkom Cvetkovićem pobedila u mešovitoj štafeti 2 x 10 kilometara.

Najpoznatija bujanovačka sportistkinja Sanja Nakić, koja nije trčala zbog zdravstvenih problema, kaže da je učestvovala u organizaciji trke i sa medaljama dočekivala Bujanovčane na cilju.

Sofija Mišić je odustala na polovini polumaratona, ali to nikako ne umanjuje njen uspeh ako se zna da se sa 17 godina uopšte upustila u ovu avanturu, prenosi Sanja.

Sestre Jovana i Marija Milenković završile su trku na 5 kilometara, a najmlađa Bujanovčanka na manifestaciji, osmogodišnja Sofija Arsić, na 500 metara.

Na polumaratonu, na kome je pobedio Vranjanac Kristijan Stošić, trčali su i bujanovački veterani Ninoslav Kostić i Saša Ćuković.

-Ja zaista ne znam imena svih Bujanovčana koji su učestvovali na manifestaciji, od toga je mnogo važnije to što smo bili prisutni u ovolikom broju što je za ponos i pohvalu. Lepo je bilo biti Bujanovčanin u Vranju, kaže Sanja Nakić.




Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *