Šćiprim Arifi se vraća u Nemačku

Bujanovac, Preševo 4. jul 2019. (foto Tv Spektri) – Predsednik opštine Preševo Šćiprim Arifi spreman je da se povuče sa pozicije i napusti politiku zbog neispunjenih obećanja, javlja bujanovačka Tv Spektri.

Prema dobro obaveštenom izvoru iz Arifijeve stranke Alternativa za promene, kako navodi Tv Spektri, prvi čovek Preševa razmišlja o ostavci zbog neuspeha u privlačenju stranih investitora, otvaranja novih radnih mesta, otvaranja prelaza Miratovac – Lojane, ali i gašenja državnih institucija, poput suda, u ovom gradu.

„Predsednik Arifi je poslednjih nekoliko dana depresivan i postiđen, zbog čega se i retko pojavljuje u javnosti. Svestan da samo asfaltiranje ulica nije dovoljno da održi autoritet lidera Alternative u Preševu, ozbiljno razmatra da se povuče iz politike i vrati u Nemačku, odakle je i došao“, ističe neimenovani izvor Tv Spektri.

Kako kaže, jedini razlog što je neupešni predsednik još uvek na političkoj sceni je snažan pritisak članova stranke na čijem je čelu, koji su pronašli uhlebljenje u lokalnoj upravi i uživaju sve privilegije i moć, i za razliku od njega nemaju gde da odu.

 

 




Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *