Firma plus: Klikom do majstora

Bujanovac, Vranje, 6. juli 2019. (Foto; logo Firma plus) – Sajt www.firmaplus.rs osnovan je s ciljem lakše i brže potrage za firmom koja vam je u datom trenutku neophodna i koja će ispuniti vaša očekivanja i potrebe – rekao je na prezentacij Vladan Mihajlović predstavnik FirmePlus, po struci grafički dizajner.

Odnosi se za firme za obavljanje nekog zadatka u kući ili na poslu, kao i pronalaženje rešenja za problem koji klijent ima. Ono što je bitno je da svaka firma/kompanija koja se prijavi na sajt prva dva meseca dobija besplatno poslove, prenosi VranjeNews.

Da bi se bilo koja firma prijavila na sajt FirmaPlus potrebno je da pozove kol-centarili ostavi svoj broj telefona, a naše stručno lice će pozvati i uzeti sve potrebne informacije kako bi se napravio profil firme i na taj način bio dostupan svim potencijalnim klijentima – rekao je Mihajlović za Vranje News.

Ivan Dejanović grafički dizajner i predstavnik FirmePLus, napominje da je sajt osmišljen za celu Srbiju, a ne samo za Vranje.

– Dosta ljudi u našem okruženju imalo je problema da dođe do nekog majstora, do zanatlije. U razgovorima prijatelji su nam se žalili na to i tako smo došli na ideju da napravimo ovaj sajt – kaže Ivan.

Svako od nas imao je problem kako i gde da angažuje eletričara ili vodoinstalatera, a preko Firme plus to bi trebalo da bude mnogo lakše.

Možete naći majstora u bilo kom trenutku, ali, sajt ima mnogo veći opseg, nisu u pitanju samo majstori jer u bazi podataka koju oni imaju na svom sajtu ima raznih profila i zabimanja.

 




One thought on “Firma plus: Klikom do majstora

  1. Milan Petrovic

    moja firma radi poslove na vodovodu-grejanje i sve druge poslove vezane za tu delatnost s.z.r. hidroterm bujanovac tel.063 1190445.

    Reply

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *