Zafirović je Nenad neobavešten

BUJANOVAC, 13. juli 2019. (foto Pčinjski 017) – Desilo se to ovako, da je Nenad Direktor Zafirović, kao ne daj bože, pupupu, mrski Koštunica, ostao neobavešten da je nepoželjno oglašavati se na Bujanovačkim, iako je uredno uplatio sa odmora iznos predviđen ugovorom.

Spomenute pare legle su na račun Bunaovačkih koliko juče, i tu primedbi nema… Nema, ako mu se ne zameri, da prostite, da ne ispadne, hm, u društvu. A društvo je ovoliko, zainteresovano.

A nije, hm, u društvu.

Nema primedbi, osim što dr veterine Zafirovića, hm, Nenada, na trenutnom radnom mestu direktora Bivode, izgleda niko nije obavestio da su se njegovi kamaradi distancirali od Bujanovačkih, a on, eto, siroma, mora da i sa odmora godišnjega, gde opušta dušu svoju mučenu, izdaje naloge i direktive.

Bujanovačke ovim putem apeluju na drugove da organizuju da NZ ne ispadne eufemistički neobavešten, da mu jave šta se dešava. Javile bi i Bujanovačke, ali su upoznate da se od direktora ne traže brojevi telefona povezanih lica.

A i rukovodstvo nas ne poziva.

U prevodu, glupo je da se samo Zafirović oglašava u Bujanovačkim, jer može da mu se zameri.

Glupo je utoliko što je njegov partijski šef otvorio drugarski medij, preko koga građanstvu deli sve ono što ga se tiče, od saveta za kakvoću lubenice, preko toga kako postati direktor škole, pa do toga kako da vam se, da prostite, ustopori na druge ljude ako ste deputat ili neko onako i inače važan.

Ne bi to problem bio samo da Zafirović Takozvani Nenad nije jedan lik koji je navikao da bude direktor, i da se  ponaša u tom duhu.

Bujanovačke će na ove i ine teme narednih dana poslati pitanja u kabinet Predsednika Srbije, iako bujanovački naprednjaci i takođe ini namaju čega da se brinu jer smatraju da su na partijskoj liniji.

Nema čega da se brine Zafirović Nenad, koji ako nešto zna, zna da se od direktora ne traže brojevi telefona.

Na kraju, ali ne najmanje važno, ovaj i nekoliko prethodnih tekstova nisu upereni protiv SNS i rukovodstva stranke, već imaju za cilj da predseniku iste skrenu pažnju na ljude, pojave i događaje koji se kriju iza njega, čoveka koji ne krije koliko mu je stalo do juga centralne Srbije!




Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *