Skupština: Milković VS Arsić

Piše: N. Stevanović; foto Bujanovačke

Milkoviću, slabo ti ide matematika: Arsić (foto Bujanovačke)

Bujanovac, 15. jul 2019.„Sram te bilo“, poručio je odbornik opozicione koalicije oko SNS-a Miodrag Milković zameniku predsednika opštine Bujanovac Stojanči Arsiću, nakon što je ovaj negirao Milkovićeve tvrdnje da 24 domaćinstva u selima Jablanica i Vogance „nemaju kap vode godinama“ i pozvao Albance u vladajućoj koaliciji da reše probleme sa vodosnabdevanjem u srpskim sredinama, „kad već neće Srbi koji su na vlasti“.

Arsić je nakon toga replicirao Milkoviću:

Jedan deo Jablanice, 9-10 domaćinstava, nema vodu i snabdevamo ih cisternama u letnjem periodu, a u Vogancu živi jedan čovek. Tvrdnje da smo potrošili 20 miliona za odvoženje vode u Jablanicu u prethodnih 15 godina je neistinita“, odgovorio je Arsić Milkoviću prilikom rasprave o vodosnabdevanju na sednici SO Bujanovac, koja je u toku.

Dvojica nekadašnjih bliskih saradnika nastavili su žestoku diskusiju i međusobne optužbe i kada se raspravljalo o izveštaju o radu JP Komunalac za prošlu godinu.

Milković je, pored ostalog, postavio pitanje šta je sa transfer stanicom za koju je, kako je rekao, utrošeno 3 miliona evra, a ništa nije urađeno i deponija gori svakodnevno.

„Slabo ti ide matematika“, odgovorio je Arsić i dodao:

„Za transfer stanicu je predviđeno 215 miliona dinara zaključno sa drugom fazom radova koji se trenutno izvode“, rekao je zamenik predsednika.

Milković se potom javio za reč:

Zato tebi odlično ide matematika kada se radi isključivo o tvom sopstvenom džepu,već 20 godina. Nikad ne omašiš matematiku kad primaš platu u lokalnoj samoupravi, Domu zdravlja i gde sve ne. Za to vreme si uništio i opštinu i klenički kraj“, kazao je Milković.

Arsić je poručio da za njega ljudi glasaju 20 godina i da je stanje u opštini mnogo bolje nego što je bilo.

 

 

 




Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *