Plejovci na košarkaškom kampu u Sokobanji

Bujanovac, 18. jul 2019. Bujanovački OKK Plej 017 i KK Panteri iz Vranja organizovaće i ovog leta košarkaški kamp u Sokobanji, na kojem će učestvovati 150 košarkaša i košarkašica iz zemlje i inostranstva.

Treći Međunarodni košarkaški kamp „Nikola Janković“ biće održan u dve smene – od 24. do 31. jula i od 31. jula do 7. avgusta.

„Očekujemo mlade košarkaše i košarkašice iz Srbije, Makedonije i Nemačke, koji će raditi sa priznatim košarkaškim stručnjacima“, rekao je Bujanovačkim Nenad Stajić, prvi čovek bujanovačkog kluba.

U prvoj smeni stručni rukovodilac kampa biće Ivan Zdravković Džavrlija, trener sa velikim iskustvom u radu sa mlađim selekcijama i dugogodišnji regionalni stručni saradnik Košarkaškog saveza Srbije.

Svoje znanje i stručnost deci u drugoj smeni će podeliti Rade Georgievski, tvorac mini basket organizacije u Srbiji i predsednik ove organizacije.

„Georgievski je autor nekoliko knjiga o razvoju košarkaša od najmlađih uzrasta do seniora. Njegove knjige se koriste u čitavoj Evropi i prevedene su na nekoliko jezika“, ističe Stajić.




Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *