LU Golub: Mlada srna žrtva krivolova

BUJANOVAC, 28. juli 2019. (foto FB LU Golub) – Članovi Lovačkog udruženja Golub Bujanovac u potrazi su za krivolovcima koji ovih dana, u vreme lovostaja, čine ogromnu štetu u njihovom lovištu.

Poslednja žrtva je mlada srna koji članovi udruženja nisu mogli da spasu, a zločin se dogodio u Reviru 3, Samoljica-Borovac, objavilo je LU Golub na svojoj FB stranici.

„Kvazi lovci pokazali su svoje prave vrednosti, Rezultat nekontrolisanog i nedozvoljenog puštanja lovačkih kerova u našem lovištu je mlada srna koja se nije mogla spasiti. Ovo je za svaku osudu, nećemo stati dok ne pronađemo vlasnika kerova i one koji nastave da uznemiravaju divljač u vreme reprodukcije i bez dozvole“, upozoravaju bujanovački lovci.




One thought on “LU Golub: Mlada srna žrtva krivolova

  1. Cacanin

    Lovim sa gonicima 40god,da mi je da vidim te kerove koji ce da stignu srnu i da je uhvate.ma dajte molim vas,nemoj da lupate bezveze.pre svega gonic se oglasava kad goni divljac i nema teorije da ga zverka saceka da je on uhvati,a ako mislite da ce na brzinu da je stigne to se mnoogooooooo varate!!!

    Reply

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *