Poznati Bujanovčanin osniva odbor Srpske desnice Miše Vacića

BUJANOVAC, 9. avgust 2019. (Foto privatna arhiva: Vacić i Jovanović) – Bujanovačka politička scena od jeseni će biti bogatija za još jednu stranku, Srpsku desnicu (SD), koju predvodi Miša Vacić.
Sa njim, ali i ostalim ljudima iz rukovodstva te stranke u Beogradu je, o osnivanju odbora u Bujanovcu, razgovarao lokalni privrednik Milan Jovanović Keče, koji za Bujanovačke poziva svoje sugrađane „koji se prepoznaju u političkom programu desnice“ da se uključe u rad odbora.
Osnovne odrednice Srpske desnice su tradicija, rodoljublje, nacionalni identitet, negovanje porodičnih vrednosti, zdravo društvo, vraćanje obaveznog vojnog roka, evroazijske integracije, kao i razvoj srpske privrede sa akcentom na poljoprivredu, kaže Jovanović.
Prema njegovim rečima, ta stranka se jasno zalaže za poboljšanje položaja trudnica i porodilja, te za odgovorno ponašanje poslodavaca.
Jovanović naglašava da su u toku pripreme za osnivanje odbora ove političke opcije u Bujanovcu, a tokom septembra očekuje se osnivačka skupština odbora u Bujanovcu.
Pre dva dana u prostorijama Srpske Desnice u Beogradu održan je operativni sastanak, a tom prilikom sam izneo jasnu sliku o opštini Bujanovac. Jedan od prioritetnih zadataka je opstanak Srba i položaj našeg naroda u ovom delu Srbije, otkriva Jovanović.
Prema njegovim rečima, dogovoreno je da se izradi posebna strategija  za opstanak Srba u Bujanovcu, ali  i Bujanovca u Srbiji, za koji će Srpska desnica tražiti poverenje građana.
Jovanović poziva sve zainteresovane da se jave na broj telefona 065 5386630.



Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *