Bujanovačke postale medijski sponzor KMF Zufo, zajedno napadamo Prvu ligu

Najbolji klub i portal kome se veruje na istom zadatku

BUJANOVAC, 27. avgust 2019.Portal Bujanovačke biće medijski sponzor KMF Zufo u predstojećoj sezoni Druge futsal lige Srbije.

Logo našeg portala naći će se na dresovima i opremi najuspešnijeg sportskog kolektiva u gradu i tako biti vidljiv širom Srbije, što za Bujanovačke i naše čitaoce predstavlja veliku čast.

KMF Zufo je prošle sezone u Drugoj futsal ligi Srbije širom zemlje dobio nadimak Brazilci iz Bujanovca, ali im je ipak nedostajao još jedan korak da se kroz baraž sa ekipom Vranja plasiraju u najviši rang.

U sezoni koja je pred nama, u klubu očekuju da sa dopunjenim sponzorskim timom, novim trenerom i (za sada) tri pojačanja iz Niša, nadoknade propušteno.

Uprava Zufa je preko društvenih mreža pozvala potencijalne sponzore na saradnju, a predsednik kluba Ibro Idić za Bujanovačke kaže da su već 3 lokalne firme i jedna iz Beograda prepoznale svoj interes da se na dresovima i opremi,

koja je donacija jednog od sponzora, nađe i njihovo ime.

-Cilj je jasan, a zove se Prva jedinstvena liga Srbije, ne krije Idić.

Dodaje da je „kostur“ tima ostao na okupu, a optimizam ulivaju novi trener i, kako kaže, reprezentativna pojačanja.

Sezona startuje 13. septembra a Zufo dočekuje KMF RB Valjevo, što će ujedno biti i derbi kola.

Bujanovačke i KMF ZUFO pozivaju sugrađane da atmosferom koju samo oni mogu da naprave u SC Mladost pomognu klubu kako bismo naredne godine u Bujanovcu gledali najbolji futsal u zemlji.




Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *