Boban fest u Hanu: Majstor se vratio kući

Bujanovac, V.Han, 28. avgust 2019.- Kao što je i sam umetnik najavio a Bujanovačke prenele, pod pokroviteljstvom opštine Vladičin Han u sredu uveče počinje “Boban fest”, festival koji u svom gradu od ove godine organizuje majstor trube Boban Marković.

Na festivalu, svojevrsnom Bobanovom omažu svom gradu, Hančani i njihovi gosti moći će da  vide i čuju Bilju Krstić i Bistrik, Karavan Familiju, Đorđa Kovačevića i Marka Markovića, Bobanovog sina, sa svojim Bras bendom.

“Bilo bi dobro da je Boban Marković odlučio ranije da napravi ‘Boban fest’. Svojim dugogodišnjim radom i sa mnogobrojnim prijateljima koje ima u svetu muzike, učiniće 28. avgust danom za uživanje svima koji budu posetili ovaj događaj. Iskreno se radujem festivalu i očekujem mnogo prijatelja trube i dobre muzike ne samo sa juga Srbije već i iz cele naše zemlje i inostranstva, da budu u Vladičinom Hanu na ‘Boban fest’ festivalu“, rekao je za RTS Goran Mladenović, predsednik opštine Vladičin Han.

Organizator je, na Bobanovu inicijativu, udruženje Čuvari trube a festival je plakatiran i u Bujanovcu pa se u SC Kunjak očekuju i naši sugrađani.

“Jesam svoj na svome i na mnogim velikim, belosvetskim festivalima, dok publika u transu uživa u mojoj muzici, ali Han ne bih menjao ni za jedno mesto na svetu. Tu su svi moji, oni najvažniji, tu sam počeo a voleo bih da tu i završim svoju životnu i profesionalnu priču“, poverava Boban Marković a prenosi RTS.




Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *