Opština: Lažne vesti iz kuhinje RTV Bujanovac

Izvod kao dokaz: Foto FB Opština Bujanovac

BUJANOVAC, 28. avgust 2019. – Lažne vesti da se račun lokalne samoprave Bujanovac nalazi u blokadi plasiraju se iz kuhinje RTV Bujanovac (RTB) zato što nije ispunjena njihova i želja njihovog gazde iz Vranja da od opštine dobiju 4 miliona dinara, objavljeno je na zvaničnoj FB stranici Opštine Bujanovac.

Prema navodima iz objave, lažne vesti plasira jedan portal iz Preševa čiji je dopisnik ujedno i glodur RTB, a tekst koji je povod reagovanja objavljen je u utorak.

„Radi se o kampanji usmerenoj protiv Opštine Bujanovac jer se glodur RTB, poznat po svojoj sposobnosti, ne može pomiriti sa činjenicom da ova kuća i njen gazda iz Vranja nisu dobili opštinski novac“, stoji u objavi.

Kao dokaz tvrdnjama da opštinski račun nije u blokadi, na FB je objavljen i bankarski izvod, iz koga se vidi da je u utorak na računu bilo 48 miliona dinara.

„Istog dana obavili smo plaćanje od 17 miliona, tako da nam je u sredu ostao 31 milion dinara“, navodi se na opštinskoj FB stranici.

RTV Bujanovac je u većinskom vlasništvu Vranjanca Zorana Zuje Veličkovića, koja širom Srbije nije postala poznata po gledanosti ili kvalitetu programa, već po tome što je na nedavno završenom medijskom kunkursu resornog ministarstva za svoje projekte dobila 5,4 miliona dinara, više nego pojedinačno bilo koji drugi medij u zemlji.




Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *