fbpx

Jovanović: I Bujanovčani zaslužni za uspeh Desnice u Medveđi

Bujanovac, Medveđa, 11. septembar 2019.- Srpska desnica zadovoljna je jednim odborničkim mandatom osvojenim na izborima 8. septembra u Medveđi, kaže Milan Jovanović, poverenik te stranke za Bujanovac.

– Na dan izbora obišli smo, sa dva džipa, na izborni dan Medveđu, da podržimo našeg kandidata Dejana Simića, kaže Jovanović.

Ovo je za nas veliki uspeh, dodaje on.

-Drago nam je što svakog dana sve više ljudi prilazi Srpskoj Desnici. Ocekujem osnivanje gradskih odbora širom Srbije kao i u Bujanovcu, kaže Jovanović.

Rezultate izbora u Medveđi vidite OVDE.
One thought on “Jovanović: I Bujanovčani zaslužni za uspeh Desnice u Medveđi

  1. Veverica

    Mars,bando nasilnicka,vi ste nasli da se bavite politikom kao da je ovoj zemlji malo takvih iskompleksiranih likova. Svi zajedno sa te slike nemate vojni staz kao Vulin ali cete braniti Srbiju. Sa tom forom sa dzipovima bez registracija mozete da ponudite svoje usluge nekom Juznoamerickom kartelu droge ili nekim Talibanima a ostavite nas na miru. Mozda i gresim,sto bi isli tamo kad i u Srbiji postoji miks svega toga pa ste se sada preporucili gazdi. Kad vas gledam na sliku skoro da sam siguran ko je udavio onog psa koji je nadjen u plasticnom dzaku. To se uklapa sa vasom ideologijom ako je uopste imate. Vi ste kancer Srbije i takvi kao vi nam unistavate zivote vec 30 godina najmanje. Zato jos jednom veliko Mars ili vam vise odgovara Sikter !

    Reply

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *