Sindikat zaposlenih policije: Privremeno zatvaranje kafića Silver je atak na Srbe u Bujanovcu

Bujanovac, 13. septembar 2019.- SINDIKAT ZAPOSLENIH POLICIJE (SZP) osuđuje rad poreskih organa koji su ovih dana boravili na području Bujanovaca zbog, kako navode, selektivnog rada i ponašanja tokom kontrole kafića u Bujanovca posle koje je privremeno zatvoren kafe Silver u Sportskoj hali.

“Svojim radom i propustima tokom kontrole objekata oni su ponovo atakovali na preostale Srbe na ovom području jer su zatvarali kafiće koje drže Srbi i u koje izlazi srpska omladina što nekome smeta”, tvrde u SZP

U SZP smatraju da se “ovakvim pritiskom vrši pritisak na vlasnika kafića da iseli kako bi se nekom od lokalnih moćnika omogućilo da dođe do prostora u Sportskoj hali.

“Draga gospodo, da biste došli do ovog kafića zaobišli ste 20 njih, gde niste izvršili kontrolu i tražili račun, a vi znate iz kojih razloga”, upozorava SZP.

Oni dodaju da “mnogi kafići u Bujanovcu ne izdaju račune”.

“Ovakvim ponašanjem inspekcijski organi diskriminišu preostale Srbe kao i srpsku omladinu jer na ovaj način im uskraćuju pravo na druženje i izlaske”.

Sindikat Zaposlenih Policije “hitno zahteva preispitivanje ovakve odluke poreskih organa” i skidanje privremene mere kafiću
Silver.

“Prestanite sa psihološki ratom a sve na štetu Srba koji žive na području Bujanovaca” navodi SINDIKAT ZAPOSLENIH POLICIJE.




4 thoughts on “Sindikat zaposlenih policije: Privremeno zatvaranje kafića Silver je atak na Srbe u Bujanovcu

  1. Zaklina

    Podrzavam protes i to je velika sramota da srpska deca nemaju gde da izadju drzava ne stiti srbe jer ih ne interesuje bujanovac u nijednom slucaju sramota ko da nismo u srbiji

    Reply
    1. srdjannakic

      Dva tri dana,pre nego što je inspekcija zatvorila kafić, u kafiću je bio jedan „smrad“,eminentni naš sugrađanin,koji dugo radi kao službenik u jrdnoj ustanovi,veoma je uticajan i njemu je lepo.Toliko se naroljao i „usvinjio“, pa je počeo da maltretira osoblje,da vređa,da im se udvara,omolažava iako on ima stariju ćerku(i unuke) od ovih radnica koje su prinuđrne da rade jer nemaju podao u struci.Kad je ovaj „smrad“ preterao radnice(deca) su pozbali vlasnika kafića i ovaj je budalu izbacio izbacio iz objekta.
      Kako je ovaj eminentni sugrađanin utlicajan,angažovao je inspekciju da ovom poštenom čoveku (vlasniku) zatvori objekat..
      SRAMOTA 🙁 najblaže rečeno ?

      Reply

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *