Albanci su naša braća na transparentu u Beogradu

BUJANOVAC, BEOGRAD, 17. septembar 2019. – Društvenim mrežama kruži fotografija na kojoj dvojica mladića drže u rukama transparent na kome piše: „Albanci su naša braća“.
Prištinski Indexonline prenosi da je slika napravljena u Beogradu, a prema ovom mediju radi se o mladićima srpske nacionalnosti.
Indexonline prenosi status jednog od nosača transparenta sa društvenih mreža prema kome „ovaj mladi Srbin ima mnogo prijatelja među Albancima koje poštuje“.



One thought on “Albanci su naša braća na transparentu u Beogradu

  1. Bogoljub Tomic

    Bilo bi jako lepo a posebno korisno.ako bi neki Albanac javno izlozio slican.tekst o.bratskim odnosima Albanaca i Srba u Bujanovcu..To bi bio lekoviti presedan kod nas. To bi bila prava senzacija. Hoce li biti tako nesto kod nas ?! Tesko odnosno nemoguce. Zasto ako je to nwko objavio ?!
    Bolje se prodaju ratne verzije i narod.-. Stoka.voli ratne pesme ali.kad razmisle.da ce neko.mozda poginuti.onda cute jer sta ako.mi ode.sin jedinac ?! Gradimo.miri tolerancju jer.sam siguran da ni Albamci a ni Srbi u Bujanovcu nisu za to. Gradjani hajde.da se.organizijemo.da nam bude bolje,manite.se politocara.

    Reply

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *